Loading...

CHRONOSHIELD

Revolucionarni dodatak koji štiti stanice ljudskog tijela sa svrhom usporavanja procesa, posebice na usporeno starenje kože.

250.00  (1,883.63 kn)

Znanost koja stoji iza ChronoShielda temelji se na temeljnom principu da je starenje posljedica nakupljanja oštećenja stanica. Stanice su ključne za svaki proces u vašem tijelu, a s vremenom se oštećuju i gube svoje funkcije. ChronoShield je prvi dodatak u svijetu koji sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih molekula sa zaštitnim djelovanjem na sve stanice u ljudskom tijelu. Jedinstveni optimizirani sastav karotenoida ChronoShielda čini ga univerzalnim zaštitnikom protiv stresa.

Osim izravne zaštite stanica, ChronoShield ima i druge pozitivne učinke. Ima jaku antioksidacijsku sposobnost koja pojačava zaštitu od starenja do 4 puta jače od glavnih antioksidansa, poput alfa tokoferola. Također ima i svojstvo upijanja svjetlosti, karakteristično za karotenoide, koje pruža dodatnu zaštitu od UV zračenja.

Za najbolje rezultate preporučuje se započeti s uzimanjem ChronoShielda u ranim 30-ima i, naravno, može ga sigurno koristiti i starija populacija. ChronoShield je idealna nadopuna za svakoga tko želi stariti na zdrav način.

Kako bi se povećali sinergijski učinci ChronoShield formule, ključno je održavati zdrav stil života, dovoljno spavati i odmarati se (kako bismo regenerirali stanice), baviti se svakodnevnim aktivnostima, vježbati te jesti uravnoteženu prehranu. Ovakav stil života dodatno osigurava još veću korist od ChronoShielda.

Uzmite 1 meku kapsulu dnevno tijekom obroka. Idealno ne neposredno prije ili nakon vježbanja. Svaka bočica sadrži potrebnu zaštitu za 30 dana.

Napomena: Nemojte prekoračiti izričito preporučenu dnevnu dozu. Nije prikladno za djecu ispod 10 godina starosti. Čuvati izvan dohvata male djece.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
   Izračunaj dostavu
   Spremi kupon
   Dostupni kuponi
   2gss64j2 100% popusta
   7frtbgmt 100% popusta
   9x2wb7d2 100% popusta
   axnxpxqn 100% popusta
   btsr9prw 100% popusta
   This site is registered on wpml.org as a development site.